Over ons

Wie zijn wij?

Aslaner Finance is een onafhankelijke adviseur op het gebied van hypotheken en de daarbij behorende verzekeringen. Wij zijn gevestigd aan de Arubapad 19, 2315 VA  LEIDEN.

Wat mag u van ons verwachten?

Onafhankelijkheid staat centraal bij Aslaner Finance. Wij werken samen met de belangrijkste banken en verzekeraars in Nederland en kunnen u aantrekkelijke voorwaarden en tarieven aanbieden. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn altijd het uitgangspunt bij onze advisering. Aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar de financiële producten die daar het beste bij passen. Wij maken voor u een objectieve analyse van een aantal vergelijkbare  alternatieven en doen je vervolgens een voorstel. Op die manier kunnen wij zo volledig mogelijk aan uw wensen voldoen.

Wat verwachten wij van u?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, moeten wij op de hoogte zijn van je persoonlijke en financiële situatie. Het gaat dan om aspecten die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener. Daarom verwachten wij van u ons tijdig en volledig te informeren, ook over eventuele wijzigingen in je omstandigheden. Denk je daarbij aan wijzigingen in je persoonlijke situatie, zoals geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden en verhuizing. Of veranderingen in je financiële situatie, zoals je inkomens- of arbeidssituatie.

Toezicht

Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en onze adviezen vallen onder de Wet Financiële Dienstverlening. Aslaner Finance is als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Mocht u niet tevreden zijn met ons kunt u altijd een klacht indienen via onze klachtenpagina.